4 – 26 juni – Feestelijke 10e editie van de jaarlijkse expositie in ons woonhuis en mijn atelier – Arts & Crafts 2022

Van 4 t/m 26 juni organiseer ik voor de 10e keer een grote expositie in ons huis en mijn atelier te Roermond. Elke editie combineer ik mijn recente schilderijen met kunstwerken van hooggewaardeerde gastkunstenaars.
Dit keer heb ik vier Nederlandse kunstenaars uitgenodigd. Drie van hen maken beelden die thematisch nauw verwant zijn aan mijn recente werk: Yke Prins met beelden in steen, staal en brons, Henk Wolvers met objecten in porselein en Thea Figee met unica in glas.

Speciale sculptuur door Studio Job
De vierde kunstenaar betreft wereldberoemd designer en goede vriend Job Smeets (Studio Job). Studio Job heeft speciaal voor de feestelijke gelegenheid van het tweede lustrum van de jaarlijkse expositie bij ons thuis een uniek beeld in brons vervaardigd.

Alle geëxposeerde kunstwerken zijn te koop.

Bezichtiging van de expositie:
Zonder afspraak  tijdens de reguliere openingstijden van 4 t/m 26 juni:
Elke zaterdag en zondag + 2e Pinksterdag van 11.00 – 17.00 uur.
Privé-bezoek op afspraak – op een moment dat u het beste schikt:
Van maandag t/m vrijdag, zowel overdag als ’s avonds bent u welkom! Dit kan individueel of met een door u samengestelde groep van max. 20 pers.
Neem contact op per e-mail of telefoon om een afspraak in te plannen.
Collectie online – Vanaf 4 juni staat de hele collectie van de expositie online op een speciale website die onze zoon Jip gemaakt heeft: http://www.ateliermarcelvanhoef.nl
Bij interesse in een of meer kunstwerken kunt u direct contact opnemen per mail of telefoon voor prijsopgave en aankoop.

Download hier de brochure met alle info: https://www.marcelvanhoef.nl/wp-content/uploads/2022/03/brochure-AC-2022-digital.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan